• Vanaf € 65,- gratis verzending, altijd gratis afhalen
  • Meer dan 40 jaar ervaring in lingerie, bad- & nachtmode
"Gun jezelf het allerbeste!"

lingerie fotoshootWie-o-wie wordt het Kerst Lingerie model 2017?

Een maand geleden begon het allemaal... Voor het 3e jaar op rij werd de inschrijving geopend voor het Kerst-Lingerie-model 2017. De ultieme hoofdprijs was een professionele fotoshoot met als eindresultaat in de kerstetalage van onze winkel te komen hangen. Vandaag om 12:00 uur wordt de etalage bij Koning Bodyfashion onthuld.

Via Facebook kon met motivatie worden aangemeld om kans te maken op deze shoot op een gedrufde toen nog onbekende locatie. Na overweldigend veel aanmeldingen te hebben gekregen (meer dan 70!), werden er de afgelopen weken al verschillende tips verspreid over de locatie van de fotoshoot. De volgende tips gaven al een eerste hint...

Tip 1: alles ziet er blauw en geel

Tip 2: prachtig nieuw bedrijf in Oss

Tip 3: zeer vrouwvriendelijk

Tip 4: schoon terwijl je wachtHet ging hierbij natuurlijk om..... de CarWash! Hiermee was meteen de locatie van de fotoshoot bekend. The CarWash aan de kantsingel werd het toneel van het Kerst-Lingerie-model 2017. 

Het model ziet er op-en-top uit, mede dankzij de visagie, die professioneel is verzorgd door Sandra Faassen http://www.madam-s.nl/

En ook Mireille Poeisz heeft dit jaar gezorgd voor fantastische foto's http://mireillepoeisz.com/

Gisteren werden er nog 2 tips onthuld inclusief al een eerste foto van het nieuwe kerst model.

Tip 1: Haar kleuren zijn blauw/geel 

Tip 2: Moeder van 2 fantastische kinderenOndanks dat het nu toch nog voor veel mensen de vraag zal zijn wie het dit jaar gaat worden werd er al flink gegokt! Maar iedereen hoeft niet langer in spanning te zitten, want vandaag is het zover: om 12:00 uur wordt de etalage bij Koning Bodyfashion onthuld, en weten we wie dit jaar echt heel veel lef heeft getoond en zich Kerst-Lingerie-Model 2017 mag noemen! Kom dus vandaag of de komende weken gerust langs om een kijkje in onze etalage te nemen.