• Vanaf € 65,- gratis verzending, altijd gratis afhalen
  • Meer dan 40 jaar ervaring in lingerie, bad- & nachtmode
"Gun jezelf het allerbeste!"

Nieuwe (winter)collectie 2017-2018


Terwijl jij misschien nog lekker met een cocktail op het strand zit te genieten van een welverdiende vakantie, komt er bij Koning Bodyfashion alweer nieuwe collectie binnen. De nazomer ga je dus prima in met de allernieuwste series. De Primadonna Twist Flower Shadow, de Marie Jo Sofia, de Marie Jo Pearl, de Marie Jo Fleur, de Marie Jo L'aventure Baptiste, de Marie Jo L'aventure Jefferson, de PrimaDonna Madison, De PrimaDonna Delight zijn nu al binnen! 

Ga je nog genieten van de zon? Geen probleem! Er is namelijk nog genoeg keus in de grootste badmodecollectie van Oss & omgeving! 

Hieronder een eerste impressie van de nieuwe series, klik op het rode kopje om naar de desbetreffende serie op de website te gaan, of bekijk ze bij ons in de winkel! Iedere week komen er nieuwe series bij dus hou onze Facebook pagina goed in de gaten. 


PrimaDonna Madison Night GreyPrimaDonna Delight Empire Green
Primadonna Twist Flower Shadow Zwart
Marie Jo Sofia RoodMarie Jo Pearl Rose Boudoir & Velvet BlueMarie Jo Fleur Night FallMarie Jo L'aventure Baptiste RoodMarie Jo L'aventure Jefferson Royal & Pale Green