• Vanaf € 65,- gratis verzending, altijd gratis afhalen
  • Meer dan 40 jaar ervaring in lingerie, bad- & nachtmode
"Gun jezelf het allerbeste!"

Privacy Statement

De Privacy Statement geldt voor iedereen die www.koningbodyfashion.nl (of onze winkel) bezoekt. De hosting van deze site wordt verzorgd door One-Stop-Webshop.

Privacy en veiligheid
Koning bodyfashion is graag open en duidelijk over de gegevens die wij verzamelen, waarom we deze nodig hebben en wat wij ermee doen. Bij vragen over het privacybeleid neem contact op met de winkel. 

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) per 25 mei 2018 
Per 25 mei 2018 treedt de algemene verordening gegevensbeschreming in. Dit is een nieuwe Europese wet voor databescherming. De oude Wet bescherming persoonsgegevens is dan niet meer van kracht. In de essentie verwijst de de AVG naar elke bewerking die wordt uitgevoerd op persoonlijke gegevens zoals verzameling, opslag, wijziging en verwijdering. De AVG, in het Engels General Data Protection Regulation, is van toepassing op alle organisaties binnen EU. 

Privacy van persoonsgegevens 
Ook Koning Bodyfashion respecteert de privacy van zijn klanten en verwerkt alleen persoongegevens voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt. Bij bijvoorbeeld een bestelling op de website vragen wij je om een aantal persoonsgegevens in te voeren, zodat wij de bestelling juist kunnen versturen. De persoonsgegevens verwerken wij zorgvuldig en beveiligd. In ons cookiebeleid (onder aan deze pagina) hierover meer. 

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 24-05-2018.

Veiligheid
Bij koningbodyfashion.nl kun je veilig winkelen. Wij hebben een aantal procedures die voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot onder andere je persoonsgegevens. Data wordt versleuteld verzonden en is op die manier niet te traceren. Dit wordt gedaan door middel van een beveiligde verbinding te herkennen aan  ‘https://’ voor de URL in plaats van ‘http://’. Ook staat er een groen ‘slotje’ linksboven in de browser. 

Veiligheidscriteria
a. Bij het invoeren van je bestelling en op de pagina waar je je persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding. 
b. Aan de achterkant van onze website wordt ook gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding. Hierdoor zijn je gegevens ook hier beschermt. 
c. Bij het maken van een account kan ten alle tijden niemand een ingevuld wachtwoord zien.
d. Er zijn organisatorische maatregelen genomen om het verlies van gegevens of het eventueel onrechtmatig verwerken tegen te gaan

Je bestelling leveren
Voor een super service gebruiken wij je gegevens om je bestelling goed te kunnen verweken en bezorgen. Hiervoor hebben wij je naam, e-mailadres, adres(sen), betaalgegevens en ook je telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we je bestelling bezorgen en je op de hoogte houden over je bestelling. Wij gebruiken je telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden. We geven je gegevens ook aan anderen in het kader van de uitvoering van de overeenkomst, bijvoorbeeld aan bezorgdiensten zoals Post NL en DHL For You en ons distributiecentrum. De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties.

Je account
In je account op koningbodyfashion.nl slaan we onder andere de volgende informatie op: je voor en achternaam, adres(sen), e-mailadres, aflever- en betaalgegevens. We bewaren ook gegevens over je eerdere bestellingen zodat je deze makkelijk kan terugvinden.

Klantenservice
Je kunt ons bereiken per telefoon, e-mail of via social media zoals facebook en instagram. Maar je kan ook gewoon langsgaan bij ons in de winkel! We bewaren je e-mails, voor snel helpen en het gemakkelijk terugvinden van gegevens. 

Nieuwsbrieven
Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en ons nieuws. We hebben algemene en persoonlijke nieuwsbrieven. De persoonlijke nieuwsbrieven stellen we samen op basis van je gegevens, zoals eerdere bestellingen. Dat maakt de nieuwsbrief interessanter voor je. Wil je geen nieuwsbrieven van ons meer ontvangen, dan kun je je afmelden in de link onder iedere nieuwsbrief.

Winacties & spaaracties 
Koning Bodyfashion schrijft soms prijsvragen of winacties uit. Als je meedoet aan een actie of prijsvraag, vragen wij eventueel je naam, adres en e-mailadres. Zo kunnen we de actie uitvoeren en de prijswinnaar(s) bekendmaken. Ook meten wij zo de respons op onze acties.

Koning Bodyfashion organiseert al jarenlang een spaaractie. Als je meedoet aan deze actie vragen wij onder andere je naam, adres en e-mailadres. De gegevens van deze spaaractie worden opgeslagen in ons beveiligde klantenbestand en uitsluitend gebruikt voor deze spaaractie. 

Cookies
Meer informatie over cookies kan je vinden in ons cookiebeleid. Bekijk hier >>

Inzage en wijzigen van je gegevens
Vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) je persoonsgegevens kan je bij ons melden door het onderstaande formulier in te vullen. Je kan ook gewoon langs gaan bij ons in de winkel met de desbetreffende vraag. 
 



Tel: 0412-624699
Altijd bereikbaar tijdens openingstijden

 


 

Mail: info@koningbodyfashion.nl
of kom langs bij ons in de winkel