• Tijdelijk gratis verzending
  • Meer dan 40 jaar ervaring in lingerie, bad- & nachtmode
"Gun jezelf het allerbeste!"

Nina Von C.

Het verhaal achter het merk: Nina Von C

Shop hier Nina von C  ondergoed ; GRATIS VERZENDING

Een merk uit het assortiment van Koning Bodyfashion wordt uitgelicht met leuke feitjes, weetjes maar vooral waarom wij het bij ons in het assortiment hebben. Deze week een merk van onze naaste buren en dat zie je terug in de kwaliteit!

Nina von C. is ondergoed voor de moderne enthousiaste vrouw, die weet wat ze wil. Soms sexy, soms elegant, soms brutaal en soms een klassieker, Nina Von C heeft het allemaal.

In 1920 is het ondergoed merk Nina Von C opgericht in huize Conzelmann. In de loop der jaren is er gebruik gemaakt van nieuwe materialen, geheel nieuwe productietechnieken zijn ontwikkeld en ontwerpers zijn geïnspireerd door trends uit de hele wereld.

Niet voor niks staat daarom de kwaliteit van de producten zoals hemden en slips hoog in het vaandel. Hierbij begint het natuurlijk bij het selecteren van grondstoffen. De fijne natuurlijke vezels worden nauwkeurig geselecteerd en verwerkt. Dit voelen klanten dan ook iedere dag door een aangenaam gevoel op de huid en een bijzonder langer levensduur van het product, zoals deze witte slip.

De hoge kwaliteit van het ondergoed kan ook worden gegarandeerd omdat 80% van de grondstoffen in haar eigen fabriek in Albstadt worden verwerkt. In deze fabriek wordt gebruikt gemaakt van speciale apparatuur die ervoor zorgt dat de kleurechtheid perfect is. De kleur wit blijft dan ook echt wit na vele wasbeurten.

Ook de productietechnieken gaan met de tijd mee, zo is alles perfect geautomatiseerd en ingevoerd in computers, dat als een puzzel de optimale snijpositie wordt gesneden. Hierdoor kan er op elk Nina von C product zoals hemden, slips, en onderjurken een hoge afwerkingskwaliteit worden verwacht.  Door deze automatisering is het velies in stoffen minimaal en dit is beter voor het milieu.