• Tijdelijk gratis verzending
  • Meer dan 40 jaar ervaring in lingerie, bad- & nachtmode
"Gun jezelf het allerbeste!"

Over Ons

 

lingerie oss beha badmode koningWelkom bij Koning Bodyfashion, ook wel “de Koning” genoemd. Al meer dan 40 jaar een begrip in de regio Oss/Uden/Veghel en omstreken. Wij zijn een 2e generatie familiebedrijf waar de klant ook echt "Koning"is! Sinds 1978 is onze lingeriewinkel op Walplein 9 in Oss dé speciaalzaak voor vrouwen die op zoek zijn naar lingerie, bad-, nacht-, en beenmode van de betere merken. Het beste advies gecombineerd met een zeer uitgebreid assortiment maakt uw bezoek aan onze winkel altijd de moeite waard! Ook in de winter vind u bij ons een uitgebreide collectie badmode. 

"In onze winkel presenteren wij u een nog ruimer aanbod dan in onze online selectie. U bent dan ook altijd van harte welkom voor de beste service en het grootste aanbod"

 

We hebben voor u de nieuwste collecties van de mooiste en meeste exclusieve merken. In een sfeervolle ambiance nemen onze professioneel getrainde lingeriestylistes ruimschoots de tijd om u van het juiste advies te voorzien. Hierbij kijken zij niet alleen naar pasvorm maar geven zij ook styling- en kleuradvies. 
  Openingstijden

Dag Open Gesloten
 Maandag 13:00 17:30
 Dinsdag 9:30 17:30
 Woensdag 9:30 17:30
 Donderdag 9:30 21:00
 Vrijdag 9:30 17:30
 Zaterdag 9:30 17:00
 Zondag Gesloten

Elke laatste zondag van de maand zijn wij open van 12:00u tot 17:00u. 
 

Contact


Tel: 0412-624699 
Mail: info@koningbodyfashion.nl
    Whatsapp: Stuur ons een berichtje
    Tijdens openingstijden vaak reactie binnen 30min
 


 
 
  


De geschiedenis van Koningbodyfashion

Het begon met hoedjes sjaaltjes en paraplu’s

215588215586In 1978 opende toendertijd Modehuis Koning haar deuren in het Brabantse Oss. Gevestigd in de Galerij zag de collectie er anders uit dan vandaag de dag.

In de jaren ‘70 en ‘80 kleurden vele hoedjes in verschillende vormen en kleuren het straatbeeld. Ook glacé’s (lederen handschoenen) hoorden hierbij. Vele waren er afkomstig van Modehuis Koning. Daar stonden nouveautés en het aanmeten van een juist hoofddeksel hoog in het vaandel. Zelfs bruidshoeden van eigen makerlij. Maatwerk pur sang!

In de loop der tijd veranderde er veel, statige hoedjes maakten plaats voor de modebewuste vrouw. Ook de collectie van Modehuis Koning liet zich inspireren door deze ontwikkeling. Gaandeweg breidde de collectie zich uit. De hoedjes en sjaaltjes maakten plaats voor beenmode, badmode en lingerie. 

Na diverse metamorfoses werd Modehuis Koning lindessa een lingeriespeciaalzaak; Koning Bodyfashion. Wat bleef was de persoonlijke aandacht voor de klant en vakdeskundig personeel met gevoel voor kwaliteit. 
 Koning in het nieuws


                          

Koning Oss Lingerie Badmode Nachtmode Bikini Oss