Menu
EUR
Lookbook: Richting de herfst met de nieuwe collectie PrimaDonna & PrimaDonna Twist 2024

Lookbook: Richting de herfst met de nieuwe collectie PrimaDonna & PrimaDonna Twist 2024

Door: Team Koning Bodyfashion Reacties: 0

Scroll door ons digitale lookbook:

Topmerken en Uitgebreide Maten: Met merken als PrimaDonna, PrimaDonna Swim, en PrimaDonna Twist bieden wij de perfecte pasvorm voor elke vrouw. Iedere week voegen we nieuwe series toe aan onze collectie, die je nu al kunt reserveren!

Een Overvloed aan Kleuren en Trends: Laat je betoveren door de rijke kleuren van het seizoen, zoals de diepe tinten van San Angel, koningsblauw van de Deauville, en het mysterieuze Springdole. Ontdek de verfijnde Blue Eyes, het feestelijke Fuchsia Fiesta, en het speelse Peacock Feather. Van klassieke zwarttinten tot warme winterkleuren, onze collectie weerspiegelt de nieuwste trends van dit seizoen.

Unieke Kenmerken van Onze bh Series: De Madison-serie, met zijn sierlijke ruitjesstof en hartvormige mousse cups, biedt geeft aan de (soms) regenachtige herfst een feestelijke uitstraling. De legendarische Deauville, met zijn driedelige volle cup en elegante broderie, geeft extra steun en creëert een prachtig silhouet. Ontdek ook San Angel, een mix van intense kleuren. Warm fuchsia, intens blauw en groen vormen een prachtig contrast met de zwarte basis.

Nu al verkrijgbaar:

[products=blog_primadonna_herfst_2024]

Ervaar Onze Speciaalzaak: Bezoek onze winkel in Oss en krijg koninklijke service. Ons toegewijde team staat klaar met deskundig advies en biedt op maat gemaakte aanpassingen voor de perfecte pasvorm. Gun jezelf het allerbeste!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €20,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »